Ιδέες για ένα μικρό Υπνοδωμάτιο

15 Φεβ 2018
από Αλέξανδρος Ανδρούτσος

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Το μικρό δωμάτιο δεν πρέπει να είναι μόνο χαριτωμένο αλλά και λειτουργικό. Αν δεν διαθέτετε μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορείτε να το διακοσμήσετε με στυλ . 

Δείτε τις ιδέες που σας προτείνουμε.

 

Πώς να οργανώσετε ένα μικρό δωμάτιο.
Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα έχετε μόνο κρεβάτι ή και ντουλάπα ή τι χρώματα θα επιλέξετε.
Οι μοντέρνες συλλογές της BRW επιτρέπουν σε όλους να διαλέξουν τον σωστό εξοπλισμό.  Άσχετα από το μέγεθος του δωματίου , μπορούμε να πετύχουμε εύκολα την δημιουργία ενός καλόγουστου και λειτουργικού χώρου.
Ορίστε μερικές προτάσεις.
Ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα για ένα μικρό δωμάτιο ;
Είναι μύθος ότι σε ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο φωτεινά χρώματα. Ναι μεγαλώνουν τον χώρο αλλά όπως τα λευκά και τα μπεζ , έτσι και τα ήρεμα μπλε και γκρι δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα σκούρα , υπερβολικά χρώματα , που μειώνουν οπτικά τον χώρο και κουράζουν τα μάτια.
Αν η επιλογή χρώματος σας έχει μπερδέψει , μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις φωτογραφίες μας.
Ένα μοντέρνο λευκό υπνοδωμάτιο δίνει στο εσωτερικό μια νότα Σκανδιναβική. Θα την αποκτήσετε χάρη στις σειρές PORTO και LUCA. Έπιπλα μίνιμαλ που χαρακτηρίζονται από τα πορτάκια με το λεπτό περίγραμμα του ξύλου. 
Δείτε πως η ντουλάπα με τους καθρέφτες μεγαλώνει έναν μικρό χώρο.

Black Red White collection Luca Το μικρό εσωτερικό δεν θα σας στερήσει από την σύνθεση ενός ολοκληρωμένου δωματίου. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την θέση της ντουλάπας και των υπόλοιπων επίπλων.

Black Red White collection ByronΘα θέλατε να φτιάξετε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο δωμάτιο ; Η σειρά BYRON  είναι η ιδανική πρόταση. Οι λευκές γυαλιστερές της επιφάνειες δημιουργούν την τέλεια σύνθεση με το ξύλο και τις ελλειπτικές ενθέσεις του μαύρου γυαλιού, που προσθέτουν πρωτοτυπία σε όλο το δωμάτιο. Αν προτιμάτε περισσότερο την αίσθηση του ξύλου , η σειρά ANTICCA σε χρώμα δρυός , θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

Black Red White collection AnticcaΚάντε το υπνοδωμάτιο ξεχωριστό !

Πώς ; Πολύ απλά! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάψετε έναν τοίχο - προτιμήστε αυτόν που ακουμπάει το κρεβάτι - με ένα έντονο χρώμα , όπως κόκκινο ή μωβ. Ένα τέτοιο έντονο χρώμα σε λευκό φόντο δεν θα ενοχλήσει κατά την διάρκεια της ανάπαυσής και όλο το δωμάτιο θα αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μικρό δωμάτιο = λειτουργικό δωμάτιο

Αν δεν έχετε πολύ χώρο , εκμεταλλευτείτε τις μοντέρνες και λειτουργικές λύσεις.
Μια απ' αυτές είναι ένα κρεβάτι της BRW με αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε σεντόνια , πετσέτες και ότι δεν χρειάζεστε άμεσα. Τέτοια κρεβάτια βρίσκετε στις συλλογές ANTICCA - LUCA - PORTO.

Black Red White collection Porto