Έκπτωση 17%

LETIS

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 1,770.00
1,470.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου) Κερδίζετε: 300.00 (17%)
FLLETIS
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας 20-25 μέρες
+

Η όψη πατίνας που έχουν τα πορτάκια της συλλογής Letis, το σχέδιο τους, όπως και η χαρακτηριστική κορνίζα δημιουργούν ένα ρομαντικό αποτέλεσμα που θα γοητεύσει με την πρώτη ματιά. Στο ίδιο μοτίβο και τα προτεινόμενα χερούλια που συμπληρώνουν την εμφάνιση αυτής της κουζίνας. 

Τα πορτάκια είναι κατασκευασμένα από MDF πάχους 16mm και είναι επενδεδυμένα με PVC foil. 

Ο πάγκος εργασίας ο οποίος παράγεται σε ειδικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, αποτελούμενος από πυρήνα δασικής ξυλείας τριών στρώσεων, είναι πάχους 4cm και έχει επικάλυψη HPL και CPL. 'Εχει υψηλή αντοχή στην τριβή, στην χάραξη, τις υψηλές θερμοκρασίες και στα οξέα.

Η κουζίνα Letis εκτίθεται στα επίπλα κουζίνας της Artikia στην Θεσσαλονίκη. 

 

Η τιμή είναι υπολογισμένη για το σχέδιο της φωτογραφίας και δεν περιλαμβάνει τις ηλεκτρικές συσκευές, τα αξεσουάρ και την διακόσμηση. Το μήκος της κουζίνας είναι 4,95 μ για τα ερμάρια βάσης και 2,05 για τα κρεμαστά.  Περιλαμβάνει τα ντουλάπια , τους πάγκους και τα χερούλια. Επίσης δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά και συναρμολόγηση (ενδεικτική τιμή συναρμολόγησης για την παρούσα κουζίνα 165,00€)
Η κουζίνα μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του πελάτη. Αν σας ενδιαφέρει αυτή η κουζίνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Kitchen Studio  της Artikia στην Θεσσαλονίκη τηλ 2310318442  και να σας κοστολογήσουμε την κουζίνα Letis στα μέτρα σας. Οι κουζίνες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Υπηρεσία συναρμολόγησης υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και Βόλο. Στις υπόλοιπες περιοχές κατόπιν συννενόησης.

Μάρκες/Κατασκευαστές

Μάρκα:
Black Red White

Στη ίδια Τιμή!

τραπέζι Claudio Ceramic
CLAUDIOSZB
1,487.00 (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
PLATE
FLPLATE
1,483.00 (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)