Πολιτική αλλαγών και επιστροφών (πολιτική υπαναχώρησης)

1Πακετάρετε όλα τα αντικείμενα στις αρχικές τους συσκευασίες. Τα αντικείμενα που είναι αγορασμένα ως σετ πρέπει να επιστραφούν ως σετ (πχ ένα τραπεζάκι μαζί με τα πόδια του).
2Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρήκατε στην παραγγελία σας.
3Επισυνάψτε ένα αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής και επιδείξτε έναν τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας (κατάθεση σε τράπεζα ή επιστροφή στην πιστωτική κάρτα)
4Στείλτε το δέμα σ' αυτή την διεύθυνση:
Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 178, 54249 Θεσσαλονίκη
5Αφού στείλετε το δέμα σας, παρακαλώ ενημερώστε μας με email στο [email protected].

Ποιά αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν

Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα αντικείμενα που έχουν αγοράσει, 14 (δεκατέσσερις) ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Τα αντικείμενα μπορούν να επιστραφούν μόνο αν είναι σε καλή κατάσταση και έχουν διατηρηθεί οι ετικέτες τους και η συσκευασία τους.

Για την επιστροφή των προϊόντων, οι πελάτες πρέπει να επισυνάψουν ένα αντίραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσουν την φόρμα επιστροφής. 

Κανόνες επιστροφής και αλλαγής ελαττωματικών προϊόντων: 

Οι πελάτες μπορούν να ειδοποιήσουν τον πωλητή για ελαττώματα στα προϊόντα της παραγγελίας τους εντός 30 (τριάντα) ημερών από την ημέρα παραλαβής των αντικειμένων. Η μοναδική εξαίρεση αφορά ελαττώματα που δημιουργήθηκαν από ευθύνη του πελάτη.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να λάβουν προϊόντα σαν αντικατάσταση και μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση τα ελαττωματικά αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν στον πωλητή μαζί με όλα τα παρελκόμενα (συσκευασία, οδηγίες ή ετικέτες) και σε καλή κατάσταση.

Εφ΄όσον ζητηθεί επιστροφή χρημάτων, αυτή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αρχική πληρωμή.

Για την επιστροφή των προϊόντων, πρέπει να επισυνάψετε ένα αντίραφο της απόδειξης αγοράς και να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής.

Η πολιτική μας για τις αλλαγές και επιστροφές περιγράφεται παραπάνω. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι υποχρεωμένα να έχουν αναρτημένη την πολιτική επιστροφής. Αν ένα κατάστημα δεν αναρτήσει πολιτική επιστροφής, είναι υποχρεωμένο από τον νόμο να δεχτεί επιστροφές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.